Joan Maetsuyckerstraat 169, 2593ZG ‘s-Gravenhage

€264.000 k.k.

Beschrijving

Perceeloppervlak 0 m2, Woonoppervlakte: 69 m2, Inhoud: 240 m3, Aantal kamers: 3, Aantal slaapkamers: 2

Joan Maetsuyckerstraat 169 Den Haag

Dit mooie 3-kamer appartement van 69m2 in het populaire Bezuidenhout heeft twee ruime slaapkamers, volop sfeer en een zonnig balkon op het zuidwesten. De keuken, badkamer en toiletruimte zien er netjes uit en in het hele appartement ligt een houten vloer. Binnen zie je paneeldeuren, een ornamentenplafond, en-suite verdeling, glas-in-loodramen en kunststof kozijnen met isolatieglas.

Je woont in een zijstraat van Theresiastraat met diverse winkels, supermarkten, een biologische supermarkt, leuke speciaalzaken, restaurants en koffietentjes. In de omgeving zijn goede openbaar vervoersverbindingen; tram 2 en 6, de buslijnen 23 en 24 en de treinstations Den Haag Centraal en Laan NOI. Het appartement is uitstekend bereikbaar vanuit diverse verbindingswegen. Het nabij gelegen Haagse Bos is een goede plek om te gaan hardlopen en kinderen kunnen hier heerlijk spelen in de speeltuin. Verder zijn diverse basis- en middelbare scholen, het Conservatorium, Hogeschool Inholland en internationale scholen in de nabijheid.

Indeling:

Via de mooie trap loop je naar de voordeur van dit appartement, gesitueerd op de eerste verdieping. In de hal zie je direct dat het appartement is verbouwd met behoud van karakter en sfeer; zo ligt in een groot deel van het appartement een houten vloer, zie je meerdere paneeldeuren en zijn de wanden in de hal voorzien van een lambrisering. Vanuit de hal zijn de woonkamer, keuken, beide slaapkamers, de badkamer, toiletruimte en een diepe bergkast te bereiken.

Aan de voorzijde is de gezellige woonkamer met een ornamentenplafond, glas-in-loodramen en een schouw (niet in gebruik). De wanden zijn behangen, op de vloer ligt hout en achter de paneeldeuren zijn de hal, een van de slaapkamers en een vaste kast.

De dichte keuken heeft een deur naar het balkon en in de vaste kast is onder andere ruimte voor de cv-ketel. Je oog valt op de wandopstelling met diverse onder- en bovenkasten, een granieten werkblad, mooie gootsteel en diverse inbouwapparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap en een oven. Er is er ruimte voor een losse koel-/vriescombinatie en in de vaste kast is het mogelijk om een vaatwasser te plaatsen.

Het appartement heeft twee ruime slaapkamers van nagenoeg gelijke grootte. De slaapkamer aan de linkerzijde heeft een vaste kast en de originele, natuurstenen schouw. De tweede kamer heeft dubbele deuren naar het balkon en beide kamers zijn groot genoeg voor een tweepersoonsbed.

Aan de voorzijde is de ruime badkamer met een inloopdouche, een nis voor de wasmachine en een wastafelmeubel. Het toilet zit in een aparte ruimte, te bereiken vanuit de hal.

Exterieur:

Vanuit een van de slaapkamers en de keuken is het 4.70 meter brede balkon op het zonnige zuidwesten te bereiken. Achter de houten deuren is veel praktische bergruimte en op dit balkon zit je heerlijk in de middag- en avondzon.

Bijzonderheden:
– Kunststof kozijnen met draai-/kiepramen en isolatieglas (deels glas-in-loodramen);
– Eigen grond;
– Actieve V.v.E met een maandelijkse bijdrage van € 100,-;
– Verwarming en warm water via een eigen cv-ketel uit 2014;
– Nette badkamer, toiletruimte en keuken;
– Twee mooie tweepersoonskamers;
– Houten vloer in het hele appartement;
– Breed balkon aan de zonnige zuidwestzijde,
– Bouwtechnisch keuringsrapport, 2 april 2021 aanwezig;
– In de koopakte zal in verband met het bouwjaar de asbest- en ouderdomsclausule worden opgenomen.

Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is nadrukkelijk uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Nen2580 is aanwezig.

 

 

 

 

 

Locatie

Delen op Social media

Open chat