Houtsniphof 10, 5103KC Dongen

€245.000 k.k.

Beschrijving

Perceeloppervlak 167 m2, Woonoppervlakte: 114 m2, Inhoud: 379 m3, Aantal kamers: 6, Aantal slaapkamers: 4

Houtsniphof 10 Dongen

Een pareltje in de Biezen! Aan een breed plantsoen staat deze uitgebouwde woning met vier slaapkamers, een mooie badkamer, grote woonkamer en een tuingerichte keuken. Van binnen én buiten is de woning zeer goed verzorgd; dit valt in de categorie ‘wonen zonder verbouwen’. De achtertuin op het noordwesten, de mooi aangelegde voortuin en de stenen berging voor opslag en hobby maken de woning zeer aantrekkelijk. Kom kijken en laat je verrassen… wie weet woon jij straks wel op Houtsniphof 10!
Deze zeer goed verzorgde woning staat aan een breed plantsoen in de kindvriendelijke woonwijk ‘de Biezen’. Iets verderop is een leuke speeltuin voor de buurtkinderen en op nog geen 30 meter afstand is voldoende openbare parkeergelegenheid. Het buitengebied richting Klein-Dongen is iets meer dan vijf minuten lopen en er is een goede fietsverbinding met het centrum van Dongen. Via de snelwegen A27, A58 en de A59 heb je een goede verbinding met Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Oosterhout en Breda. Het voorzieningenniveau van Dongen is bovengemiddeld en je woont op fietsafstand van de uitgestrekte Loonse en Drunense Duinen.

Indeling:
Begane grond:
Via de leuke voortuin loop je naar de entree van deze zeer verrassende woning. Allereerst kom je in de hal; hier zijn de gemoderniseerde toiletruimte met fonteintje, de meterkast en de gestoffeerde trap naar de eerste verdieping. De mooie deur naar de woonkamer heeft glazen panelen en de laminaatvloer ligt in de hal, woonkamer en de bijkeuken.
Open de deur naar de woonkamer en laat de grote leefruimte op je inwerken. De keuken is verplaatst naar de drie meter diepe uitbouw waardoor de woonkamer een stuk groter is geworden. Aan de voorzijde is het zitgedeelte; hier geniet van je van het uitzicht richting het brede plantsoen. Verder zijn in de woonkamer het eetgedeelte en een hoek die je kunt gebruiken als werkplek voor jezelf of als speelplek voor de kinderen. Vanuit de woonkamer heb je een leuk doorkijkje naar de keuken.
De uitbouw is meer dan 15m2 groot en verdeeld in een keuken en een naastgelegen bijkeuken. De keuken heeft een lichtkoepel, een groot raam aan de tuinzijde en een hoekopstelling met veel bergruimte en diverse apparatuur: een gaskookplaat met afzuigkap, een oven. De bijkeuken is vanuit de woonkamer en de keuken bereikbaar. In de bijkeuken hangt een wastafel, is de deur naar de achtertuin en heb je veel opslagruimte in de 2,40 meter brede kastenwand met schuifdeuren.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Een van de kamers aan de achterzijde is nu in gebruik ten behoeve van een gastouderopvang en de andere kamers zijn stoere kinderkamers met een fantastische sfeer.
De vernieuwde badkamer heeft een ligbad met dubbele douchekop, een tweede toilet en een dubbele wastafel met een meubel en een brede spiegelkast. De mooie kleuren en materialen zorgen ervoor dat je niet hoeft te verbouwen maar dat je letterlijk kunt genieten van een warm bad.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap te bereiken sfeervolle verdieping met een overloop, volop bergruimte en de vierde slaapkamer welke nu in gebruik is als hoofdslaapkamer. Achter de knieschotten is veel opslagruimte en op de overloop is plek voor de wasmachine en droger. De hoofdslaapkamer is verdeeld in een slaapgedeelte en een inloopkast voor al je kleding en schoenen.

Exterieur:
De woning heeft een ruime voortuin met bestrating, een plek om te zitten en een kunstgrasveldje waar nu een trampoline is ingegraven. In de border aan de rechterkant staan diverse planten waaronder een paar kleurige hortensia’s.
De achtertuin heeft een groot terras, een kunstgrasveld en twee verhoogde borders met onderhoudsvriendelijke planten en struiken. Het speelhuisje is een leuke toevoeging in deze tuin en een geweldige speelplek voor de kinderen.
De stenen berging van meer dan 13m2 is een ideale ruimte voor de fiets en als klus-/hobbyruimte. Via deze berging is de gemeenschappelijke achterom te bereiken; het plaatje is meer dan compleet en zeer verrassend.

 

 

 

 

 

Locatie

Delen op Social media

Open chat