Helfrichstraat 25 e, 7311JB, Apeldoorn

€1.200 per maand

Woonoppervlakte: 64 m2,   Inhoud: 172 m3,  Aantal kamers: 3,  Aantal slaapkamers: 2

 

Te huur:

Met ingang van juni/juli 2022:
Hagelnieuw appartement aan de Helfrichstraat 25E te Apeldoorn. Het appartement van ongeveer 65 m2 bevindt zich op de derde etage van het gebouw Brinkhof. Het appartement is geheel nieuw gebouwd en nagenoeg in het centrum van Apeldoorn. De woning wordt voorzien van een nieuwe keuken met alle benodigde apparatuur en een betegelde badkamer met douche, wastafel en toebehoren. Verder wordt een betegelde toiletruimte gerealiseerd. U kunt er zo in, u hoeft alleen de vloer en de wanden naar eigen smaak af te werken.
Opvallend; het appartement doet ruim aan door de praktische indeling en de grote raampartijen aan de oostzijde.

Indeling:

Middels de centrale hal bereikt u via de lift of trap de toegang van de woning. Via de privé entree komt u in de hal. Aan de linkerzijde vindt u de ruime badkamer en rechts de toiletruimte. Verder zijn er 2 slaapkamers. Er is een ruime lichte woonkamer met aangrenzend de keuken. Daarnaast is er een technische ruimte beschikbaar voor de wasmachine e.d.
Overig:
Bij de parkeergarage is voor ieder appartement een fietsenberging gerealiseerd.

Huurperiode: tenminste 2 jaren
Huur: € 1.200,00 per maand
Waarborgsom, eenmalig: € 1.200,00
De begrote servicekosten op dit moment: € 180,00 per maand.
In de servicekosten is een voorschot voor de warmte (verwarming) opgenomen en wordt jaarlijks verrekend door de VVE met de verhuurder. De verhuurder op zijn beurt verrekend jaarlijks met de huurder. Elektriciteit zelf af te sluiten en voor eigen rekening.
In de huurprijs is inbegrepen het parkeren in de naastgelegen parkeergarage. Met dit appartement hebt u de gemakken van een nieuwbouwwoning in hartje Apeldoorn. Ideaal voor een stel zonder kinderen. Maak een afspraak voor een bezichtiging!

 

Menu
DutchEnglish