Haarlemmermeerstraat 30 I, 1058KA, Amsterdam

€1.650 per maand

Woonoppervlakte: 67 m2,   Inhoud: 200 m3,  Aantal kamers: 3,  Aantal slaapkamers: 2

 

Ruim en licht driekamerappartement in de Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam Zuid. De woning is voorzien van een open keuken, badkamer met ligbad en een heerlijk balkon op het westen.
Aan de voorzijde van het appartement is de woonkamer met open keuken gelegen. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koel/vriescombinatie en een vaatwasser. De twee ruime slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement.
De badkamer is uitgerust met een wastafelmeubel, toilet en een ligbad en een separate douche. Voor de wasmachine is een aparte kast en het gehele appartement is voorzien van een mooie laminaatvloer.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van winkels, uitgaansgelegenheden, uitvalswegen en openbaar vervoer.

—-

Spacious and bright three-room apartment in the Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam South. The house has an open kitchen, bathroom with bath and a lovely west-facing balcony.
At the front of the apartment is the living room with open plan kitchen. The kitchen is equipped with various built-in appliances including a fridge/freezer and a dishwasher. The two spacious bedrooms are located at the rear of the apartment.
The bathroom is equipped with a washbasin, toilet and a bath and a separate shower. For the washing machine there is a separate cupboard and the entire apartment has a beautiful laminate floor.

The house is conveniently located for shops, entertainment venues, roads and public transport.

 

Menu