Guido Gezellelaan 56, 4873GE Etten-Leur

€250.000 k.k.

Beschrijving

Perceeloppervlak 165 m2, Woonoppervlakte: 101 m2, Inhoud: 340 m3, Aantal kamers: 6, Aantal slaapkamers: 4

Guido Gezellelaan 56 Etten-Leur

In een gezellige, groene wijk op 800 meter van het centrum staat deze ruime woning met een dakkapel aan de achterzijde, vier slaapkamers, merendeels kunststof kozijnen en een diepe tuin op het zuidwesten. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en via de steeg ben je met de fiets snel bij de berging in de achtertuin. Word jij de nieuwe bewoner van deze leuke woning?
Aan de overzijde van de straat is een middelbare school en iets verder in de straat wordt het Couperuspark gebouwd; mooie appartementengebouwen die worden omringd door groen. Je kunt lopend naar het centrum, het Brabantpark, de sportvelden en het Koninginnebos. Etten-Leur heeft alle benodigde voorzieningen en een gunstige ligging ten opzichte van de A58, Breda en Roosendaal.

Indeling:
Begane grond:
Via de bruine, kunststof voordeur kom je in de ruime hal met aan de linkerzijde de meterkast, de trap naar de eerste verdieping en de toiletruimte met fonteintje. Onder de kast is een handige bergkast en de trap is bekleed met blauw tapijt. De plavuizen vloer ligt niet alleen in de hal maar op de hele begane grond.
De bijna 7 meter diepe woonkamer heeft grote ramen aan de voor- en achterzijde, openslaande deuren naar de tuin en mooie kleuren op de gestucte muren. Ook het plafond is gestuct waardoor je hier niet hoeft te verbouwen; eventueel naar eigen smaak schilderen en je kunt de meubels neerzetten.
In de woonkamer is de deur naar de dichte keuken met lichtinval aan de achterzijde, een deur naar de tuin en een leuk doorkijkje naar de woonkamer. De hoekopstelling heeft diverse onder- en bovenkasten, tegels op de wanden en enige inbouwapparatuur: een gaskookplaat en een afzuigkap.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers, de badkamer en een bergkast te bereiken. Aan de voorzijde is de nette badkamer met een douche en wastafelmeubel. Wil je liever een grotere badkamer? Diverse woningen in de wijk hebben de badkamer verplaatst naar de slaapkamer aan de linker achterzijde en de badkamer verbouwd tot bijvoorbeeld wasruimte.
In de huidige indeling zijn er drie slaapkamers; twee ruime kamers en een kinderkamer die je ook kunt inrichten als werkkamer. Op alle kamers ligt laminaat op de vloer en zijn de kozijnen van kunststof, voorzien van isolatieglas.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap te bereiken overloop met de opstelling van de cv-ketel en de wasmachineaansluiting. Het dakraam aan de voorzijde en de ramen aan de achterzijde zorgen voor een lichte overloop waar je een werk- of studeerplek kunt maken.
Aansluitend is de vierde slaapkamer met een goede stahoogte en een dakkapel aan de achterzijde. Deze kamer is groot genoeg om in te richten als tweepersoonskamer.

Exterieur:
Vanuit de woonkamer en keuken stap je de diepe tuin op het zuidwesten in. Dankzij deze gunstige ligging kun je hier de hele dag in de zon zitten. De tuin is merendeels bestraat en achter in de tuin staat de stenen (fietsen)berging met overkapping. Onder deze overkapping is de brede poort naar de steeg.

Bijzonderheden:
– Merendeels kunststof kozijnen en ramen, voorzien van isolatieglas;
– Buitenzonwering aan de achterzijde (screens en uitvalscherm);
– Vier slaapkamers;
– Verwarming en warm water via een HR-ketel.

Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is nadrukkelijk uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Nen2580 is aanwezig.

 

 

 

 

 

Locatie

Delen op Social media

DutchEnglish
Open chat