Woonoppervlakte: 64 m2,   Inhoud: 195 m3,  Aantal kamers: 3,  Aantal slaapkamers: 2

 

Te huur per 3 april 2024!

Grotenhuyshof 48 bevindt zich in het appartementencomplex ‘’Het Grotenhuyshof’’. Een prachtige locatie voor een compact appartementengebouw in het groen en toch nabij het centrum van Purmerend. Dit markante punt op de hoek van de Grotenhuysweg en de Purmerenderweg is gelegen aan de groene rand van Purmerend met het Purmerbos en de golfbaan als buren.

Dankzij de gunstige centrale ligging ten opzichte van doorgaande wegen en openbaar vervoer gaat wonen in Purmerend en werken in bijvoorbeeld Amsterdam, Edam, Volendam, Hoorn of Alkmaar perfect samen.

Dit gestoffeerde appartement beschikt over de volgende kenmerken:

– Woonoppervlakte ca 64 m2

– 2 slaapkamers

– Energielabel A+

– Inclusief keuken

– Zonnig balkon

– Voorzien van vloerverwarming

– Badkamer en separaat toilet

– Gezamenlijke binnentuin

– Berging op de begane grond

– Pvc vloerafwerking

– Wandafwerking

Kale huurprijs: €1590,- p.m.

Bijkomende kosten:

– PWN

– Stadsverwarming: geschat verbruik van 100 euro per maand (Aan einde van periode wordt daadwerkelijk afgenomen warmte berekend)

– Servicekosten: 143,61 euro

Waarborg 2 maal de kale huur.

Heeft u interesse? De minimale eis om in aanmerking te komen voor deze ruimte is een bruto maandsalaris van €4.770. Wilt u de woning bezichtigen, dan is dit mogelijk op dinsdag 2 april tussen 19-21 uur. Graag ontvangen we een bevestiging van je komst.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief en niet exact volgens de NEN-2580 norm.

 

Grotenhuyshof 48 , 1445MM, Purmerend