Gronsveldlaan 29, 5043LP Tilburg

€240.000 k.k.

Beschrijving

Perceeloppervlak 154 m2, Woonoppervlakte: 72 m2, Inhoud: 275 m3, Aantal kamers: 4, Aantal slaapkamers: 2

Gronsveldlaan 29 te Tilburg – Reeshof Huibeven

Ben je opzoek naar een instapklare woning, op kleine afstand van het gezellige centrum van Tilburg?
Dan is deze woning met zijn centrale ligging en flinke achtertuin, mooi park op 2 minuten loopafstand, de woning die je zoekt!

Deze knusse woning is onder meer voorzien van een fijne lichte woonkamer met open keuken, diepe achtertuin, twee slaapkamers op de eerste verdieping, badkamer en een flinke bergzolder te bereiken via een opbergkast.

Begane grond:
Via de voortuin kom je bij de voordeur. Je staat meteen in een knusse hal die met toiletruimte en meterkast, ook is er genoeg ruimte voor jassen en schoenen. De doorzon woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De keuken is uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

Via een deur in de woonkamer ga je naar de eerste verdieping, aan de linkerzijde voor de trap is een flinke voorraadkast. Waar je genoeg in op kan slaan voor een gezellig feestje in de omgebouwde schuur die zich in de achtertuin bevind, met een geweldige, gezellige, zelfgemaakte bar, waaraan je met vrienden tot in de late uurtjes door kan gaan.

Eerste verdieping:
De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers en de badkamer. De lichte modern geheel betegelde badkamer is voorzien van een hoekbad/douche combinatie, design radiator, toilet en maar liefst twee hangende design wastafels, met een mooie grote spiegel erboven.

Ook op de eerste verdieping is nog een opbergkast met daarin een trap naar de bergzolder.

Achtertuin:
De diepe achtertuin is voorzien van bestrating en er staat een schuur die is omgebouwd tot een gezellige , knusse bar en daarbij een flinke overkapping met terrasverwarming, zodat je nog lang kan genieten van de zwoele avonden.
Vanwege de diepte van de tuin blijft er nog genoeg over voor veel mogelijkheden in de vorm van eventueel een flinke uitbouw of verschillende inrichtingsmogelijkheden van de achtertuin. Ook is de achtertuin geschikt voor eventueel een grote trampoline of een mooi klimrek voor de kinderen.

De gehele woning is van domotica, rolluiken en camera systeem voorzien.
De beneden verdieping is in z’n geheel in 2018 verbouwd met nieuwe keuken en apparatuur

Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is nadrukkelijk uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Nen2580 is aanwezig.

 

 

 

 

 

Locatie

Delen op Social media

Open chat