Groenlandstraat 8, 8251ZJ Dronten

€269.500 k.k.

Perceeloppervlak 202 m2, Woonoppervlakte: 84 m2, Inhoud: 321 m3, Aantal kamers: 6, Aantal slaapkamers: 3

Groenlandstraat 8 Dronten
Vlak om de hoek van het centrum staat deze goed onderhouden, gemoderniseerde woning met een diepe tuin op het zuiden. Zowel de badkamer, toiletruimte als keuken zijn vernieuwd en op beide verdiepingen ligt een mooie laminaatvloer. De lichte woonkamer met sierhaard is een gezellige leefruimte en in de keuken is ruimte voor de eettafel. Aan de achterzijde is de aangebouwde bijkeuken waar onder andere de wasapparatuur kan staan. De tuin is een fijne plek om van de zon te genieten en onder de overkapping zit je heerlijk in de schaduw.
Het is maar een paar minuten lopen naar het stadscentrum met de terrasjes, leuke winkels, restaurants en de bibliotheek. Verder woon je vlakbij de basisschool, het Ichthus College, sportpark Burgemeester Dekker en het Van Veldhuizenbos. De uitvalswegen zorgen voor een goede verbinding met de A6 en steden als Lelystad, Kampen en Emmeloord.

Indeling:
Begane grond:
Open de voordeur naar de lichte, sfeervolle hal met laminaat op de vloer en inbouwverlichting in het plafond. Aan de linkerzijde zie je de trap naar de eerste verdieping en de deur naar de nette toiletruimte met wandcloset.
De woonkamer is een gezellige leefruimte met een fraaie tegelvloer en een moderne sierhaard op ooghoogte. Je kunt de woonkamer in zijn geheel inrichten als zitkamer omdat de eertafel in de keuken kan staan. De kleuren op de muren zorgen samen met de tegels op de vloer voor een woonkamer met veel sfeer.
Vanuit de woonkamer en de hal is de eetkeuken te bereiken. Hier zie je dezelfde vloer- en wandafwerking als in de woonkamer. Er is genoeg ruimte voor een eettafel en de keukenopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en een combi-oven/magnetron. In de keuken is een deur naar de bijkeuken waar onder andere ruimte is voor de wasapparatuur en een vriezer. Ook kun je vanuit de bijkeuken de tuin bereiken.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn de overloop, drie slaapkamers en de badkamer. Door het grote raam bij de trap valt veel licht naar binnen en de wanden zijn glad gestuct. Op de overloop en in de slaapkamers ligt een grijze laminaatvloer en het geheel maakt een zeer verzorgde indruk.
De badkamer is ingedeeld met een inloopdouche, tweede toilet en een wastafel. De wand- en vloertegels in wit en blauw, de grote spiegel en de luxe douche geven de badkamer een mooie uitstraling.
Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers, ingericht als ouderslaapkamer en kinderkamer. De kinderkamer heeft een mooie muurschildering en patroonbehang in ‘jungle-stijl’. De derde slaapkamer, gesitueerd aan de voorzijde, is eveneens als kinderkamer ingericht. Ook deze kamer heeft veel sfeer.

Vliering:
In de nok van de woning is een bergvliering, te bereiken via de witte trap op de overloop.

Exterieur:
De woning heeft een onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin waarbij de achtertuin op het zuiden is gesitueerd. Het merendeel van de voortuin is bedekt met grind en er is een pad van de openbare weg naar de voordeur.
Vanuit de bijkeuken stap je de diepe, zonnige achtertuin in. Je ziet een groot terras met sierbestrating, een stuk kunstgras en houten schuttingen die zorgen voor privacy. Achter in de tuin staat een houten berging met een overkapping, waar nu een jacuzzi staat. Ook is er een poort naar de steeg, waardoor je zo met de fiets op pad kunt.

Bijzonderheden:
– Moderne keuken, badkamer en toiletruimte;
– Houten kozijnen, voorzien van isolerende beglazing;
– Drie mooi afgewerkte slaapkamers;
– Verwarming en warm water via een cv-ketel;
– Diepe achtertuin op het zuiden.

Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is nadrukkelijk uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Nen2580 is aanwezig.

ketting beding, dat is een recht van overpad aan de achterkant van de woning
omdat er kabels van de Gamog door te tuin lopen, en dat ze toegang moeten verlenen.

 

 

 

 

 

Menu
DutchEnglish