Graaf Adolflaan 41 3, 3708XA, Zeist

€1.400 per maand

Woonoppervlakte: 72 m2,   Inhoud: 233 m3,  Aantal kamers: 3,  Aantal slaapkamers: 2

 

Gestoffeerd en grotendeels gemeubileerd, gerenoveerd licht 3-kamer appartement (woonoppervlakte 72m2) te huur aangeboden voor een huurtijd tot maximaal 2 jaar. Het appartement is gelegen op de derde verdieping, heeft een ruim terras over de volle breedte en beschikt over een berging in het souterrain. Het appartement is voorzien van HR++ glas.

Roken en huisdieren niet toegestaan.

Indeling:
Begane grond: afgesloten entree met bellentableau, ruime lift en trappenhuis. Privé-berging 6m2.
Het appartement bestaat uit een entree met garderobe, gang, moderne keuken (compleet ingericht: voorzien van o.a. oven, koelvriescombinatie, wasmachine en afwasmachine), woonkamer (voorzien van kast, buro + stoel, eettafel, hoekbank, TV, met deur naar het terras, twee slaapkamers voorzien van kasten (één slaapkamer met ruimte voor een enkel bed, één slaapkamer met ruimte voor een tweepersoonsbed), gerenoveerde badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. Het appartement is voorzien van verlichting.

Ligging:
Gelegen in een lommerrijke omgeving aan de rand van de Zeister Bossen met het prachtige natuurgebied Heidestein waar volop de mogelijkheid is voor o.a. wandelen, hardlopen en mountainbiken. Op loopafstand van de woning bevindt zich een vernieuwd winkelcentrum met o.a. een moderne XL AH, alsmede diverse andere voorzieningen in de directe nabijheid, zoals een nieuw zorgcentrum met o.a. huisartsen/apotheek, scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, sportfaciliteiten, NS-station Driebergen-Zeist, bushalte en uitvalswegen (A12 en A 28). Het centrum van Zeist is op 2 km afstand gelegen.

Opmerkingen:

Huurprijs € 1.400 per maand, inclusief: servicekosten, internet/TV kosten, gebruik van apparatuur en aanwezige meubels, lokale belastingen eigenaarsdeel

Exclusief: lokale belastingen huurdersdeel alsmede kosten voor energie/water /gas