Evertsenstraat 4 , 2665AE, Bleiswijk

€1.350 per maand

Woonoppervlakte: 131 m2,   Inhoud: 393 m3,  Aantal kamers: 5,  Aantal slaapkamers: 4

 

Centraal gelegen in het groene Bleiswijk vind je de Evertsenstraat nummer 4. Deze recent opgeknapte eengezinswoning ligt op ongeveer 5 minuten lopen van een supermarkt, 10 minuten van het dorpscentrum of natuurlijk vlakbij de welbekende ‘Rottemeren’.
Voor vermaak hoef je ook niet ver te gaan, wat dacht je van Elysium Bleiswijk of de diverse sportverenigingen? Of een hapje eten op het terras bij EETCAFÉ JOFEL.

De locatie maar ook het huis zelf maken dit tot de perfecte woning.

Als je de woning via jouw voortuin binnenkomt, stap je in een ruim opgezette hal. In de hal vind je de meterkast, trap naar de 1e verdieping, het volledig vernieuwde toilet, de lichte maar ook ruime woonkamer en de keuken. De gehele beneden verdieping is recent gewit en is voorzien van een houten vloer. Via de keuken die voorzien is van alle gewenste gemakken kun je ook de achtertuin in. Deze zonnige achtertuin biedt ook een schuur waar je met gemak al je fietsen kwijt kunt.

Als je via de trap naar de 1e verdieping gaat vind je hier 3 slaapkamers en de badkamer. Twee van de drie slaapkamers op deze verdieping zijn ruim opgezet, denk hierbij aan voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed. De derde slaapkamer is wat kleiner, deze leent zich perfect voor een babykamer of studeerkamer. Ook de badkamer bevindt zich op deze verdieping, deze is voorzien van een toilet inloopdouche en wasbak. De gehele badkamer is net klaar van de grote renovatie, hierbij is er gekozen voor een strak en moderne look.

Op de overloop van de eerste verdieping biedt ook nog een vaste trap naar zolder. De zolder is ruim, licht en voorzien van veel ramen. Hierdoor zou je ook de keuze kunnen maken om hier de 4e slaapkamer te realiseren.

 

Menu