Emmanuel Murandstraat 1 , 8932GZ, Leeuwarden

€1.500 per maand

Beschrijving

Woonoppervlakte: 166 m2,   Inhoud: 400 m3,  Aantal kamers: 4,  Aantal slaapkamers: 3

 

**Per direct beschikbaar**
Een complete woning van ca. 170m2 aan de Schrans in Leeuwarden! 3 ruime slaapkamers, met royaal kantoor en groot dakterras op het zuiden . Vanaf jouw balkon op het zuiden heb je een fantastisch uitzicht!
In dit appartement heb je alle ruimte die je nodig hebt voor jou en je gezin. Wat doe jij met die 3e en 4e slaapkamer? Maak je hier een thuiswerkplek van? Of misschien een walk-in closet?
Het appartement beschikt over een ruime berging waar jij je fiets pakt om vervolgens het centrum van Leeuwarden te ontdekken.
Kenmerken:
• Huurprijs: 1500,- per maand
• Geen servicekosten
• Ruime woning
• Royaal dakterras
• Een veilige (fietsen)berging
• Gratis parkeren voor de deur

Bereikbaarheid:
Wonen in het centrum van Leeuwarden. Heerlijk wonen met de stad, maar ook met veel groen om je heen. Zo ligt het Abbingapark op enkele minuten loopafstand, maar ben je ook binnen no time in het centrum van Leeuwarden. En je dagelijkse boodschappen? Die doe je bij de Albert Heijn aan de overkant van de straat.
Station Leeuwarden ligt op 8 minuten lopen en hier pak je de trein of de bus en zo kom je gemakkelijk op je bestemming. Ook met de auto is de bereikbaarheid goed. Je rijdt namelijk binnen 6 minuten de N31 op. Gratis parkeren is mogelijk in de Emmanuel Murandstraat.

 

Locatie

Delen op Social media

Open chat