Eerste Jan van der Heijdenstraat 22 2v, 1072TT, Amsterdam

€1.000 per maand

Beschrijving

Woonoppervlakte: 43 m2,   Inhoud: 122 m3,  Aantal kamers: 1,  Aantal slaapkamers: 1

 

Een mooi studio-appartement in de populaire en levendige wijk De Pijp. De Pijp staat bekend om haar vele eet- en drinkgelegenheden en natuurlijk de nabijheid van de Albert Cuypmarkt. Dit appartement ligt op de tweede verdieping aan de voorkant en daarmee straatkant van het pan, achter de Ceintuurbaan. Deze ligging is ook met auto goed aan te rijden en zorgt dat je snel met de auto bij de ring A10 bent. Vanuit de ramen is er zicht op het water van de Ruysdaelkade.

Indeling van het appartement:
Middels de telefooninstallatie doe je open voor je bezoek. Een hoge trap leidt naar de tweede verdieping. Bij binnenkomst in de hal vind je aan de linkerkant de badkamer met douche, toilet en wastafel. Rechtdoor kom je in de uitstekend uitgeruste keuken met losstaande koel/vries-combinatie, inductiekookplaat en oven. In de keuken staat tevens een wasmachine en is er ruimte voor een droger.

Vanuit de hal kom je rechts de leefruimte in. Door middel van een halfhoge muur wordt een scheiding gemaakt tussen woon- en slaapdeel van de ruimte. Door de hoge ramen is er sprake van een lichte kamer. Het appartement is in 2019 volledig gerenoveerd, goed geïsoleerd en heeft een energielabel A.

==================================================================================
Unfurnished studio apartment on a very central location in trendy De Pijp! This apartment of approx.. 42 m² is reachable by stairs and is located on the second floor. The apartment was fully renovated in 2019.

In the trendy De Pijp is a variety of nice shops and lots of eateries. In between Marie Heinekenplein and Museumplein this is a ideal location. You can also go to Albert Cuypmarkt for all your groceries. The Ring A10 can also be reached within a few minutes.

Layout apartment:
Entrance with phone installation, stairs to 2th floor, hallway, on you left bathroom with shower, sink and toilet, kitchen with built in appliances, such as: stove, fridge/freezer and cooking hood, as well as a washing machine )and space for a dryer=. Living room with windows over the entire width, a nice light space with views on your left at the Ruysdaelkade. A low wall divides living area from sleeping area.

Details:
– Rental price € 1.000,- is exclusive utilities and user taxes
– 1,5 month rent as deposit
– Surface area of approx. 42 m2 ( Not NEN 2580 measured)
– one of the most popular areas.

 

Locatie

Delen op Social media

Open chat