De Rijpgracht 25 1, 1056XR, Amsterdam

€1.495 per maand

Beschrijving

Woonoppervlakte: 55 m2,   Inhoud: 185 m3,  Aantal kamers: 3,  Aantal slaapkamers: 2

 

—English see below—

Modern gemeubileerd 3-kamerappartement van 55 m² gelegen op de eerste verdieping met prachtig uitzicht over de charmante gracht, met een zonnig balkon op het zuiden.

Indeling
De gemeubileerde woning is volledig gerenoveerd in 2012, goed onderhouden en zo te betrekken. Middels het gemeenschappelijk trappenhuis is de woning te bereiken op de eerste verdieping. De woonkamer en de eetkamer zijn gezellig met elkaar verbonden en hebben beide fraai uitzicht over De Rijpgracht. Aan de achterzijde zijn 2 volwaardige slaapkamers, vanuit beide slaapkamers is middels zonnige openslaande deuren het zonnige balkon te bereiken. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een toilet. De keuken is modern en heeft toegang tot het zonnige balkon van 6 m² dat gelegen is op het zuiden.

Buurt
De Rijpgracht is een prachtig rustige straat in de mooiste buurt van Bos en Lommer. Het heeft de allure van wonen aan de gracht, maar dan met alle voordelen van de rust in West, op slechts enkele fietsminuten van de Jordaan, De Hallen en het Westerpark. In de directe omgeving zijn veel terrasjes en winkels en de Spaghetteria ligt zelfs op steenworp afstand. Parkeren kan probleemloos voor de deur (betaald parkeren) en er is geen wachtlijst voor een parkeervergunning.

Bereikbaarheid
De OV-verbindingen zijn uitstekend richting Centrum, CS en Sloterdijk! Tram 19 stopt op de Admiraal de Ruijterweg en bus 80 en 82 stoppen op de Willem de Zwijgerlaan. Met de auto bent u binnen een paar minuten op de Ringweg A10 Amsterdam-west.

Bijzonderheden
– 55 m² aan woonoppervlak
– Gemeubileerd inclusief designmeubels
– Prachtig uitzicht over de gracht
– 2 ruime slaapkamers
– Gemoderniseerde appartement
– Balkon op het zuiden van 6 m²
– Zeer centraal gelegen

***English translation***

Fine 3-room apartment of 55 m² located on the first floor with a beautiful view over the charming canal, with a sunny south-facing balcony.

Layout
The house is nicely finished (completely renovated in 2012) and ready to move into. Through the common staircase you can reach the property on the first floor. The living room and the dining room are pleasantly connected and both have beautiful views over De Rijpgracht. At the rear are 2 full bedrooms located, from both bedrooms through sunny doors to reach the sunny balcony. The bathroom has a shower, sink and toilet. The kitchen is modern and has access to the sunny south facing balcony of 6 m².

Neighborhood
De Rijpgracht is a beautiful, quiet street in the best part of the Bos en Lommer neighborhood. It has the allure of living on the canal, but with all the benefits of the tranquility Amsterdam West area, just a few minutes by bike from the Jordaan. There are many terraces and shops in the immediate vicinity and the Spaghetteria is only a stone’s throw away. Parking in front of the door is no issue. Parking is paid and there’s no waiting list to for this area for obtaining a parking license.

Accessibility
The public transport connections are excellent towards Centrum, CS and Sloterdijk! Tram 19 stops on the Admiraal de Ruijterweg and buses 80 and 82 stop on the Willem de Zwijgerlaan. You can reach the A10 Amsterdam-West ring road in a few minutes by car.

Particularities
– 55 m² of living space
– Furnished including pieces of design furniture
– Beautiful view over the canal
– 2 spacious bedrooms
– Renovated apartment
– South-facing balcony of 6 m²
– Very centrally located

 

Locatie

Delen op Social media

Open chat