Crynssenstraat 7 III, 1058XT, Amsterdam

€1.700 per maand

Woonoppervlakte: 59 m2,   Inhoud: 177 m3,  Aantal kamers: 3,  Aantal slaapkamers: 2

 

Ruim en licht driekamerappartement in De Baarsjes in Amsterdam West. De woning is voorzien van een open keuken, badkamer met ligbad en een heerlijk balkon op het westen.
Aan de voorzijde van het appartement is de woonkamer met open keuken gelegen. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koel/vriescombinatie en een vaatwasser. De twee ruime slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement en hebben beide toegang tot het balkon.
De badkamer is uitgerust met een wastafelmeubel, toilet en een ligbad met douche. Voor de wasmachine en droger is een aparte kast.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van winkels, uitgaansgelegenheden, uitvalswegen en openbaar vervoer.

Spacious and bright three-room apartment in De Baarsjes in Amsterdam West. The house has an open kitchen, bathroom with bath and a lovely west-facing balcony.
At the front of the apartment is the living room with open plan kitchen. The kitchen is equipped with various built-in appliances including a fridge/freezer and a dishwasher. The two spacious bedrooms are located at the rear of the apartment and both have access to the balcony.
The bathroom is equipped with a washbasin, toilet and a bath with shower. There is a separate cupboard for the washing machine.

The house is conveniently located for shops, entertainment venues, roads and public transport.

 

Menu
DutchEnglish