Cartesiusweg 117 , 3534BC, Utrecht

€2.200 per maand

Woonoppervlakte: 115 m2,   Inhoud: 320 m3,  Aantal kamers: 5,  Aantal slaapkamers: 4

 

Gelegen in Utrecht ligt deze prachtige en ruime eengezinswoning aan de Cartesiusweg.

De woning heeft een woonoppervlakte van 115 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 137 m2. De woning is gebouwd in 1926, is uitstekend onderhouden en is nog recent gerenoveerd in 2019. De woning heeft een energielabel C.

Stijlvol wonen in Utrecht.
Dat kan goed in deze buurt. Cartesiusweg 117 is gelegen in de Schepenbuurt. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen end een kinderdagverblijf op loopafstand. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt vlakbij het Julianapark en treinstation Zuilen (loopafstand).
De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Veel diverse winkels en restaurantjes op loop en fietsafstand, ok is het dichtbij dB’s (studio/muziekcafé) en het werkspoorkwartier.
Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Utrecht (ca 10 minuten), loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation (Utrecht Zuilen).
Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden(A2, A12 en A27).
Er is ook vrij parkeren voor de deur.
Indeling:

Begane grond: entree/hal, meterkast, gang met trapopgang en toilet, toegang tot de ruime, lichte woonkamer en open keuken voorzien van inbouwapparatuur. De woonkamer en keuken geven beide toegang tot de diepe achtertuin met berging.

1e Verdieping: overloop, ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Badkamer met douche 2e toilet en wastafel en wasmachine en wasdroger. Ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning. . Werkkamer aan de voorzijde van de woning.

2e Verdieping: ruime zolderkamer voorzien van een 3e toilet met douche en fonteintje