Canadalaan 28, 5152LB Drunen

€325.000 k.k.

Perceeloppervlak 146 m2, Woonoppervlakte: 95 m2, Inhoud: 334 m3, Aantal kamers: 4, Aantal slaapkamers: 3

Canadalaan 28 Drunen

Een brede oprit voor twee auto’s met mogelijkheid voor een carport, drie (mogelijk vier) slaapkamers en een eigen achterom; deze hoekwoning in Venne-West voldoet aan al deze wensen. De woonkamer is heerlijk licht en de keuken staat in verbinding met de ruime bijkeuken. De hoofdslaapkamer is ontstaan na het samenvoegen van twee slaapkamers en hierdoor heel ruim. Zowel de voor-, zij- als achtertuin zijn onderhoudsvriendelijk aangelegd waardoor je geen groene vingers hoeft te hebben.
Iets verder in de straat is een supermarkt met slijterij en verder zijn een viswinkel, dierenspeciaalzaak en het Breeveldpark vlakbij. Aan de andere kant van dit park is een kinderopvang en basisschool te vinden. Er is een goede busverbinding met ’s-Hertogenbosch, Waalwijk en Tilburg. Stap op de fiets naar het centrum of ga wandelen in de Loonse en Drunense Duinen. De snelweg A59 zorgt voor een goede verbinding met Breda/Oosterhout, ’s-Hertogenbosch en de N261 naar Tilburg.

Indeling:
Begane grond:
Parkeer je auto op de dubbele oprit en loop naar de uitgebouwde entree aan de voorzijde. Witte tegels en het hoge raam zorgen ervoor dat de hal heel licht en ruimtelijk oogt. Vanuit de hal is de toiletruimte met een wandcloset en fonteintje te bereiken. Deze woning heeft als een van de eerste in Drunen al een volledig operationele glasvezelaansluiting voor razendsnel Internet.
De 7.40 meter diepe woonkamer heeft ramen aan drie zijden waardoor veel licht naar binnen valt. Aan de voorzijde is het zeer ruime zitgedeelte en het eetgedeelte aan de achterzijde vormt één geheel met de keuken. Het kozijn aan de voorzijde is voorzien van een sunscreen. Net als in de hal liggen er witte tegels op de vloer en het geheel maakt een zeer verzorgde indruk. Staan hier straks jouw meubels?
Er is ruimte voor een grote eettafel en de keuken in hoekopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een inductie kookplaat (uit 2021), afzuigkap, vaatwasser (uit december 2020) koelkast en een combi-oven/magnetron. In de bijkeuken zijn vaste kasten geplaatst, is ruimte om de vriezer neer te zetten en is via een deur de tuin te bereiken.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn twee (voorheen drie) slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde is over de hele breedte van de woning en heeft een drie meter brede kastenwand met schuifdeuren. Aan de voorzijde is de tweede slaapkamer, in gebruik als werkkamer. De kozijnen voor en achter zijn voorzien van rolluiken.
De badkamer is ingedeeld met een groot wastafelmeubel, wandradiator, tweede toilet en een douche. De rechte wanden zijn, net als de vloer, geheel betegeld en door het hoge raam valt veel licht naar binnen.

Tweede verdieping:
Een vaste trap geeft toegang tot de tweede verdieping, verdeeld in een overloop en een ruime slaapkamer. Beide ruimtes hebben een raam in het schuine dak en op de overloop kunnen de wasmachine en droger staan.

Exterieur:
Het perceel met een oppervlakte van 146m2 heeft de vorm van een driehoek. Op de brede oprit kunnen twee auto’s naast elkaar staan en de voortuin met groenblijvende beplanting is heel onderhoudsvriendelijk. Schuttingen en een poort van composiet vormen de scheiding tussen de oprit en zijtuin, die in verbinding staat met de achtertuin. Zowel de zij- als achtertuin zijn grotendeels bestraat waardoor er meerdere plekken zijn om buiten te zitten.

Bijzonderheden:
– Verwarming en warm water via een HR-ketel (uit 2019);
– Direct warm water uit keukenkraan door boiler;
– Drie (mogelijk vier) slaapkamers;
– Nette badkamer, keuken en toiletruimte;
– Parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein;
– Onderhoudsvriendelijke voor-, zij- en achtertuin;
– Energielabel B

Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is nadrukkelijk uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Nen2580 is aanwezig.

 

 

 

 

 

Menu