Bizetstraat 10, 5144VV Waalwijk

€300.000 k.k.

Perceeloppervlak 161 m2, Woonoppervlakte: 109 m2, Inhoud: 383 m3, Aantal kamers: 5, Aantal slaapkamers: 4

Bizetstraat 10 Waalwijk
Deze eindwoning in de kindvriendelijke wijk Zanddonk is heerlijk licht, heeft vier slaapkamers en onderhoudsvriendelijke tuin op het oosten. Aan de berging is een overdekt terras gebouwd waar je heerlijk kunt zitten met een hapje en een drankje. De woning is keurig onderhouden, heeft een nette keuken, mooie badkamer en een lichte woonkamer. Zie jij jezelf hier al wonen?
Je woont vlakbij de nieuwe basisschool, een grote supermarkt en een kinderdagverblijf. Het centrum is nog geen 5 minuten fietsen en aan de zuidoostkant van Waalwijk loop je zo de Loonse en Drunense Duinen in. Waalwijk heeft een gunstige ligging ten opzichte van Breda, Oosterhout, Tilburg en ’s-Hertogenbosch.

Indeling:
Begane grond:
Open de moderne, blauwe deur naar de hal van deze mooie woning. De laminaatvloer vormt een mooie combinatie met de fraaie, lichtblauwe kleur op de wanden. Aan de linkerzijde is de nette toiletruimte met fonteintje en onder de trap is plek voor een garderobe.
De woonkamer is een kleurrijke, lichte leefruimte met grote ramen aan twee zijden en een antracietkleurige grindvloer. Aan de voorzijde is de gezellige zithoek en het eetgedeelte grenst aan de halfopen keuken. Hier zie je een lichte wandopstelling met diverse onder- en bovenkasten, een gaskookplaat en een afzuigkap. Vanuit de keuken loop je zo met een hapje en een drankje naar de tuin.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. Op nagenoeg de hele verdieping ligt laminaat loer en meerdere muren zijn in vrolijke kleuren geschilderd. De kamer aan de voorzijde is ingericht als hoofdslaapkamer en een van de kamers aan de achterzijde is in gebruik als kinderkamer.
De mooie badkamer heeft grote, lichte tegels op de wanden die goed passen bij de donkere tegel op de vloer. Je ziet een grote inloopdouche met mooie douchewand, een tweede toilet en een wastafelmeubel met spiegel.

Tweede verdieping:
Er is een vaste trap naar de tweede verdieping, verdeeld in een overloop en de vierde slaapkamer. De slaapkamer heeft twee grote dakramen en op de overloop is ruimte voor de wasmachine. Net als op de eerste verdieping ligt er laminaat op de vloer. Zo heeft deze woning vier slaapkamers; perfect voor een gezin en om vanuit huis te werken.

Exterieur:
De woning heeft een keurig onderhouden voor- en achtertuin waarbij de achtertuin op het oosten is gesitueerd. Dankzij de lage boom in de voortuin heb je weinig inkijk in de woonkamer. De achtertuin is geheel bestraat waardoor je alle ruimte hebt om in de zon te zitten. Aan de stenen berging is een overdekt terras gebouwd en er is een poort naar de achtergelegen steeg.

Bijzonderheden:
– Kunststof kozijnen met isolerende beglazing aan de voorzijde;
– Houten kozijnen met isolerende beglazing aan de achterzijde;
– Vier slaapkamers, waarvan een op de tweede verdieping;
– Verwarming en warm water via een HR-ketel (Vaillant);
– Onderhoudsvriendelijke tuin met achterom.

Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is nadrukkelijk uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Nen2580 is aanwezig.

 

 

 

 

 

Menu
DutchEnglish