Bemuurde Weerd O.Z. 33 1, 3514AP, Utrecht

€1.395 per maand

Woonoppervlakte: 50 m2,   Inhoud: 135 m3,  Aantal kamers: 1,  Aantal slaapkamers: 1

 

Te huur: Prachtig volledig gerenoveerd, volledig ingericht appartement in een oud grachtenpand, met uitzicht over de Weerdsluis, waar de boten nog handmatig geschut worden. Deze boten varen vanaf rivier de Vecht, door de Weerdsluis het oude centrum van Utrecht in. Het is heerlijk vertoeven, op de trappen bij de sluis, direct voor het huis. Je kunt ook gebruik maken van de rustige, grote tuin achter het grachtenpand, waar verschillende zitjes zijn gesitueerd, zodat je altijd in de zon of in de schaduw kunt zitten. Het appartement ligt in een rustige buurt en is met de auto bereikbaar. Vanaf het appartement loop je direct het oude centrum van Utrecht in, via de Oude Gracht. Gelegen in de nabijheid van het centraal station, het Science park, bushaltes, winkels, supermarkten, eetgelegenheden, fitness centra enz.
Het appartement bestaat uit een zitgedeelte met uitzicht op de gracht, een luxe keuken, een slaapgedeelte met een twee persoons bed, een hal, een badkamer en een prachtige tuin. De keuken heeft veel opbergruimte, een vaatwasser, koelkast met vriezer en een magnetron. De badkamer heeft een douche, wastafel met meubel en een wasmachine. Het appartement is volledig ingericht en klaar om direct te worden betrokken.
Het appartement is bestemd voor maximaal 2 personen. Zij kunnen zich met het huurcontract laten registreren bij de gemeente Utrecht. Huisdieren zijn niet toegestaan en roken is verboden in het appartement en in het gebouw.
De huur is € 1395,- per maand inclusief gas, water, elektra, belastingen, tv, wifi, schoonmaakkosten, onderhoud van de tuin etc. De borg is twee maanden huur. Het betreft een tijdelijke verhuur van 7 maanden tot 2 jaar.
Het appartement is direct beschikbaar.

 

Menu