Beilerstraat 127 , 9401PH, Assen

€1.175 per maand

Woonoppervlakte: 90 m2,   Inhoud: 225 m3,  Aantal kamers: 3,  Aantal slaapkamers: 2

 

Beilerstraat 127, 9401 PH Assen

Trefwoorden: modern 3 kamer appartement 90m2, bereikbaar met lift, eigen garage en eigen balkon gelegen op z/w.

Gelegen in de wijk ‘Oud Zuid’, op werkelijk de meest prachtige locatie van Assen met direct zicht op het Asserbos vindt u dit unieke drie kamer appartement mét eigen garage. De loopafstand naar het centrum en station bedraagt 10 minuten.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en tevens bereikbaar middels een ruime lift.
De woonkamer -voorzien van een parketvloer- en het balkon bieden een prachtig uitzicht op het bos. De woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van bijna 50m2. De keuken is modern en voorzien van alle gemakken die u mag verwachten: vaatwasser, fornuis, oven, afzuigkap en mengkraan. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de beide slaapkamers van 12 m2 en 7 m2. De grootste slaapkamer beschikt over een ruime inbouwkast. Beide kamers bieden toegang tot het tweede balkon en hebben een vrij uitzicht.

Met de donkere vloer en lichte wandtegels oogt de badkamer zeer net en modern. De badkamer is voorzien van douche, dubbele wasbak met mengkranen, grote spiegel en een tweede toilet. Ideaal als er gasten verblijven.

Het separate toilet is bereikbaar vanuit de hal en heeft een fonteintje.

De garage bevindt zich achter het appartement op een afgesloten binnenplaats. Uiterst comfortabel; zowel het toegangshek tot de binnenplaats als de deur van de eigen garage kunnen worden bediend met een afstandsbediening.
Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd.
Dat houdt in voorzien van vloeren, verlichting en raamdecoratie. Na het plaatsen van uw meubels en uitpakken van uw kleding wordt dit uw nieuwe plek.

Locatie:
Vanaf de ringweg is het appartement goed aan te rijden. Ondanks dat het appartement dichtbij het centrum ligt hoeft u zich geen zorgen te maken over het parkeren: binnenterrein en garage zijn afgesloten.

Minimale huurperiode 12 maand, inkomenseis ca. > €3800 bruto of borgsteller. In overleg kan er voor pensionado maatwerk worden verricht.

Aanvaarding: vanaf medio mei 2022.

Huurprijs €1175 (incl. servicekosten) – geen bijkomende administratie-, provisie-, sleutel- of afsluitkosten.

Bijzonderheden:
– Voorzien van het meest recente B Energielabel
– Ruim appartement ca 90 m2, 2 slaapkamers
– Balkon Z/W
– Eigen afgesloten droge ruime parkeergarage
– Goed onderhouden dus zorgenvrij wonen
– Excl woonlasten (g/w/l), echter inclusief servicekosten.
– Waarborgsom bedraagt twee keer de maandhuur

 

Menu
DutchEnglish