Beijerlandselaan 6 e, 3074EJ, Rotterdam

€1.450 per maand

Beschrijving

Woonoppervlakte: 103 m2,   Inhoud: 290 m3,  Aantal kamers: 4,  Aantal slaapkamers: 3

 

Ruim 4 kamer appartement van circa 103 m2 op de 6e verdieping met prachtige ruime woonkamer met spectaculair uitzicht op de skyline van Rotterdam, de Maas en alle ontwikkelingen rondom Feyenoord City.

Ligging
Het prestigieuze appartementencomplex “Sunset Boulevard Zuid” bevindt zich op de kop van de Laan op Zuid. Vanuit de woning fiets je in enkele minuten naar de vele terrassen op Katendrecht en de Wilhelminapier. Met de tram sta je in minder dan een kwartier in het centrum van de stad. Rondom de woning ondergaat het gebied een ware metamorfose door tal van nieuwbouwontwikkelingen in het kader van Parkstad en Feyenoord City.

Onderbouw
Een eigen parkeerplaats (# 117) in de binnenplaats alsmede een collectieve fietsenstalling.

Begane Grond
Afgesloten portiek met lift, trappenhuis, postkasten en bellentableau met intercom.

6e verdieping
Ruime entree/hal en toilet. Een badkamer met ligbad en douche. Aparte berging met opstelling wasmachine en droger. Drie slaapkamers met keurige afmetingen. Zeer ruime en lichte woonkamer, luxe eenvoudige keuken voorzien van kookplaat, combi-oven, ruime koel/vriescombinatie en Quooker.

1e verdieping
Gemeenschappelijke daktuin en toegang tot parkeerplaatsen en collectieve fietsenberging.

Bijzonderheden
– Voorzien van een laminaatvloer.
– Bouwjaar 2009.
– Energielabel A.
– Verwarming en warm water door middel van cv-ketel.
– Mechanische ventilatie.
– Nieuwe keuken en of badkamer zijn bespreekbaar.

Administratief
– De huurprijs is exclusief warmte, stroom, water (huurder sluit zelf overeenkomsten) en een voorschot servicekosten (€ 40,- per maand).
– De te betalen borgsom is 2 keer de maandhuur.
– Bruto inkomen (gezamenlijk) ten minste 3,5 keer de maandhuur.
– Inschrijving in gemeentelijke basisregistratie voor personen alsmede een huisvestingsvergunning zijn verplicht voorafgaand aan sleuteloverdracht.
– verhuur voor onbepaalde tijd, bij voorkeur met een minimum van 24 maanden.

Procedure
– Er wordt een open huis georganiseerd op zaterdag 16 oktober van 11.15 tot 13.15u. Het open huis is toegankelijk na voorafgaande aanmelding via email.
– Tijdens een eventuele bezichtiging dient een paspoort te worden getoond.
– Indien u tijdens de bezichtiging besluit dat u de woning wenst te huren dient u een loonstrook, een bankafschrift (waarvan de huurbetalingen zullen worden voldaan) en een brief of mail waarop u aangeeft akkoord te gaan met een minimale huurperiode van 12 of 24 maanden en waarin u eventuele bijzonderheden vermeld in een envelop (met daarop uw naam en telefoonnummer) achter te laten.
– Uiterlijk zondag 17 oktober ontvangt u bericht over de toewijzing van de woning.

 

Locatie

Delen op Social media

Open chat