Battutalaan 741 , 3526VT, Utrecht

€1.500 per maand

Beschrijving

Woonoppervlakte: 86 m2,   Inhoud: 223 m3,  Aantal kamers: 3,  Aantal slaapkamers: 2

 

Luxe, gestoffeerd appartement op 9 hoog te huur, met eigen parkeerplaats in parkeerkelder!
De woning heeft 2 slaapkamers met openslaande deuren, een ruim balkon, prachtige vergezichten en een badkamer met regendouche én ligbad. De woning is per 26 juli 2021 te huur en is geschikt voor een stel, alleenstaande of expat.

Indeling
Entree pand (via parkeerkelder, inpandige fietsenstalling of hoofdentree), lift, entree woning, woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer, separaat toilet, wasmachineruimte en balkon.

Omgeving
Uitzicht op Amsterdam-Rijnkanaal, 5 wandelminuten vanaf Winkelcentrum Nova (supermarkten en 30 winkels) en bedrijventerrein Papendorp. Het Jaarbeursplein is 10 minuten fietsen, de A12 en A27 liggen beiden op 5 autominuten. Een bus- en tramhalte alsmede Park Transwijk liggen op 3 tot 6 minuten wandelen.

Extra’s
De woning heeft een eigen parkeerplek in de ondergrondse parkeergarage. Ook is er een inpandige fietsenstalling en een gemeenschappelijk dakterras. Binnenshuis roken en muziekinstrumenten zijn helaas niet toegestaan. Eventuele huisdieren zijn in overleg.

Contractvorm
De woning is te huur voor bepaalde tijd (2 jaar), conform de ‘Wet doorstroming huurmarkt 2015’. Verlenging van die termijn is in overleg.

Beschikbaar
De woning is per 26 juli 2021 beschikbaar.

Huurprijs
De huurprijs van dit gestoffeerde appartement (vloer, behang, geverfde muren en gordijnen) is €1620. De servicekosten voor verlichting en schoonmaak van algemene ruimten en parkeergarage is €30 per maand. De huurder dient zelf contracten aan te gaan met nutsbedrijven.

Huurcriterium
Het bruto maandinkomen van de huurder(s) dient minimaal 3 maal de kale maandhuur te bedragen.

Ter overname
De was/droogmachine, boxspring met pocketmatras (160 * 200), zitjes op het balkon, barkrukken én toiletzitting met bidet zijn eventueel over te nemen.

 

Locatie

Delen op Social media

Open chat