Anjeliersstraat 14 , 1015NH, Amsterdam

€1.600 per maand

Beschrijving

Woonoppervlakte: 80 m2,   Inhoud: 228 m3,  Aantal kamers: 4,  Aantal slaapkamers: 2

 

Ruime en lichte woning op de begane grond met een grote en zonrijke tuin in hartje Jordaan. De woning is ruimtelijk en vanuit alle ramen aan de achterkant is de grote achtertuin te zien welke omringd is door omliggende woningen.

Bij binnenkomst kom je in een lange entreehal met charmante mediterrane tegels. Aan de linkerhand liggen achtereenvolgend: de meterkast, de comfortabele badkamer met regendouche (en een nis met wasmachineaansluiting), een los toilet en een inpandig berging. Je ziet bij binnenkomst aan het einde van de gang de keuken én de tuin daarachter. De keuken is ruim met een raam en een deur naar de tuin.

Rechts van de entreehal ligt de zeer ruime woonkamer met houten vloer en drie ramen aan de straatkant. Aan de tuinkant liggen de grote slaapkamer en de kleinere slaap-/studeer-/kinderkamer die afgesloten kan worden met openslaande deuren.

De tuin heeft mooie beplanting en zowel een terras tegen het huis aan als achterin de tuin, zo zijn er verschillende zonplekken. Aan het einde van de tuin, kun je doorlopen naar een groene – en wederom zonrijke – binnentuin enkel te betreden voor de bewoners van dit huis en enkele omwonenden.

Het huis ligt aan de rustige en charmante Anjeliersstraat in het midden van de Amsterdamse Jordaan op steenworp afstand van de Prinsengracht. Ook de Anjeliersdwarstraat met zijn Italiaanse restaurantjes en iconische Amsterdamse cafés is op loopafstand.

Huurperiode: minimaal 12 maanden met verlenging voor onbepaalde tijd
Waarborgsom: 1.600 euro
Huurprijs: 1.600 euro per maand
Beschikbaar: per direct

 

Locatie

Delen op Social media

Open chat